تبلیغات

نکته های لازم در آشپزی برای کدبانوها

اگر بانوان خانه دار به رعایت یک سری از نکات آشپزی روی آورند می‌توانند آشپزی‌های لذت بخش و همچنین موثرتری را انجام دهند و انرژی‌هایی که صرف تهیه غذا در آشپزخانه می‌کنند را به طور نامعلوم هدر ندارد.

نکته های لازم در آشپزی برای کدبانوها

۱-هنگامی که آب مرغ یا گوشت و سبزیجات شما بیشتر از حد معمول شد آن‌ها را دور نریزید و آن را درون یک قالب یخ قرار دهید و در فریزر بگذارید و هر بار که قصد درست کردن سوپ یا خورشت را دارید می‌توانید از یک یا چند قالب آن به عنوان گوشت گربه استفاده نمایید.

۲-از جمله اساسی‌ترین نکته‌های آشپزی اندازه گیری مواد مورد نیاز است از این بابت دقت بفرمایید که برای تهیه خمیر کیک و شیرینی اندازه‌ها را از قبل آماده نمایید.

۳ - هنگامی که مشغول پخت و پز هستید دسته تابه را از خود دور نگه دارید تا از ضربه زدن به آن جلوگیری شود و باعث نشود که مقداری از غذا روی اجاق گاز بریزد.

۴-برای از بین بردن مزه یخ زدگی ماهی آن را داخل شیر قرار دهید تا طعم دلپذیری به ماهی شما داده شود و هم تازگی ماهی را به رخ بکشد.

۵-برای اینکه چربی‌ها را از غذا خارج کنید زیر خورشت و یا هر ماده غذای دیگر را خاموش کنید و فرصت بدهید که مقداری چربی‌ها رو بیایند بعد از این اتفاق چند عدد یخ را داخل غذای خود قرار دهید تا چربی‌ها در اطراف آن سفت شود پس از این به سرعت قبل از آب شدن یخ‌ها آن‌ها را خارج نمایید.

۶-بهترین جایگزین برای شکر می‌تواند خاک قند آسیاب شده باشد.

۷-با اسپری کردن آب بر روی خمیر پیتزا قبل از گذاشتن آن در داخل فر می‌توانید از کش آمدن آن لذت ببرید.

۸-خیس کردن برنج با شیر می‌تواند مزه خوشمزه تری را به شیر برنج شما بدهد.

۹-در داخل ظرف برنج در حال جوش چند قاشق ماست بریزید با اینکار برنج شما سفید‌تر می‌شود.

۱۰ - با فشار دادن انگشت سبابه بر روی سوسیس می‌توانید تشخیص دهید که سوسیس تازه است یا خیر به این صورت که هنگام فشار دادن اگر جای انگشت شما باقی ماند سوسیس تازه نمی‌باشد.

۱۱- از بین بردن تلخی هر گیاهی با قرار دادن آن گیاه به مدت یک ساعت در آب یخ امکان پذیر خواهد بود.

۱۲-در نگهداری از سبزیجاتی مانند کلم‌ها بهتر از آن‌ها را نشسته داخل یخچال قرار دهید و پس از هر بار مصرف اقدام به شستن آن‌ها کنید.

۱۳ - مدت نگهداری میوه سیب دو ماه می‌باشد به این شرط که به آن ضربه نخورد و در جای خنک نگهداری شود.

۱۴-خشک شدن کیک زمانی اتفاق می‌افتد که سفیده تخم مرغ را به اندازه زیادی زده باشید.

۱۵-با اضافه کردن چند عدد هویج به مرغ می‌توانید بوی  زخم مرغ را از بین ببرید با این کار هم بوی زخم از بین می‌رود و هم بهترین می‌گیرد.

۱۶-هنگامی که می‌خواهید تخم مرغ را بشکنید به هیچ عنوان از لبه‌ی ظرف استفاده نکنید، زیرا با این کار پوسته تخم مرغ وارد غذا می‌شود، اما اگر تخم مرغ را بر روی یک سطح صاف بشکانید این اتفاق نمی‌افتد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار