تبلیغات

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن

جوجه کباب تابه ای غذایی لذیذ است که به سادگی می‌توان آن را تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکات مربوط به طبخ این غذا را می‌آموزید.

جوجه کباب تابه ای
ستاره | سرویس آشپزی - از آنجا که استفاده از گوشت سفید روز به روز رواج بیشتری پیدا می‌کند، جوجه کباب نیز بیش از پیش در بین کباب‌های ایرانی محبوبیت یافته است. برای طبخ این غذا به منقل و آتش نیاز داریم که با توجه به زندگی آپارتمانی امروز چندان امکان پذیر نیست. اما می‌توان جوجه کباب تابه ای را جایگزین آن کرده و در هر زمان به سادگی آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای

مواد لازم برای تهیه این نوع جوجه کباب در جدول زیر ذکر شده است:

مواد لازم سینه مرغ 500 گرم پیاز بزرگ 1 عدد

فلفل دلمه‌ای

1 عدد آب لیموترش 2 الی 3 قاشق سوپخوری ماست 2 الی 3 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ 1 الی 2 قلشق غذاخوری کره 50 الی 100 گرم روغن مایع 3 قاشق سوپخوری فلفل قرمز به میزان لازم نمک 1/2 قاشق چایخوری سیخ چوبی کوچک به تعداد لازم


چند نکته:

حتما از سینه مرغ استفاده کنید، زیرا ران مرغ گوشت سفتی دارد و با این روش پخته نخواهد شد. بسته به سلیقه خودتان‌ می‌توانید مقدار زعفران را کمتر یا بیشتر کنید. اگر غذای تند را دوست ندارید، فلفل قرمز را حذف کنید. ماستی که استفاده می‌کنید، نباید ترش باشد، بنابراین ابتدا کمی از آن را بچشید تا از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کنید. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

برعکس جوجه کبابی که روی منقل تهیه می‌شود، پیاز را درشت خرد کرده و آن را به هیچ وجه رنده نکنید.

پیازها را درون یک کاسه بریزید، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کاملا چنگ بزنید تا پیاز آب بیندازد. مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. اکنون مرغ را به مخلوط نمک و پیاز بیفزایید و چند دقیقه با دست آنها را کاملا مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مابقی مواد اضافه کنید. ابتدا یک قاشق و اگر گوشت خوش رنگ نشد یک قاشق دیگر هم بیفزایید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

فلفل دلمه ای را به شکل مربع‌های متوسط برش بزنید و به مرغ اضافه نمایید. دلیل درشت خرد کردن فلفل‌ها این است که در ادامه می‌خواهیم آن‌ها را همراه گوشت مرغ به سیخ بزنیم.

اکنون آب لیموترش را به مواد اضافه می‌کنیم. در صورت امکان از آب لیموترش تازه استفاده نمایید، زیرا طعم بهتری به کباب می‌دهد.

ماست را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید یا با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. به این ترتیب گوشت مرغ مزه‌دار می‌شود. پس از آنکه مرغ به همراه سایر مواد یک ساعت در یخچال ماند، روغن مایع را به آن اضافه و مخلوط کنید و دوباره در یخچال قرار دهید. اینبار به مدت ۱۲ ساعت باید در یخچال بماند.

حالا نوبت به سیخ کشیدن کباب‌ها است. یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بزنید و بعد یک تکه فلفل دلمه و همینطور ادامه دهید. البته می‌توانید تکه‌های مرغ را بدون سیخ زدن نیز در تابه قرار دهید، این کار در طعم نهایی جوجه کباب تابه‌ای تاثیری نخواهد داشت.

 کره را در یک ماهیتابه داغ بگذارید تا آب شود.

اکنون کباب‌ها را درون ماهیتابه قرار دهید. درب آن را بگذارید تا بخار کند و بپزد. کباب‌ها را زیررو کنید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای


چند نکته:

از آنجا که این غذا در ماهیتابه تهیه‌ می‌شود، تکه‌های مرغ باید نسبت به جوجه کبابی که روی منقل طبخ می‌گردد، نازک‌تر و کوچک‌تر باشد.

اگر از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید، در نهایت جوجه کباب تابه ای ظاهر زیباتری خواهد داشت.

توجه داشته باشید که بیش از مقدار ذکر شده از ماست استفاده نکنید، زیرا باعث نامطبوع شدن طعم کباب می‌شود.

اگر روغن مایع را از همان ابتدا به مرغ و دیگر مواد اضافه کنیم، مانع از مزه دار شدن گوشت مرغ می‌شود، به همین دلیل باید ابتدا یک ساعت صبر کنیم تا گوشت مزه دار شود.

در صورت تمایل می‌توانید هنگام سیخ زدن، مابین مرغ‌ها علاوه بر فلفل دلمه‌ای از پیاز نیز استفاده کند. در اینصورت یک پیاز را به قطعات درشت خرد کنید و مابین تیکه‌های گوشت قرار دهید.

شعله گاز را روی متوسط تنظیم کنید، زیرا اگر کم باشد کباب‌ها سفت می‌شود و اگر زیاد باشد مغزپخت نمی‌شود.

در صورتی که تمایل دارید جوجه کباب‌ها را به صورت حلزونی درست نمایید، طرز تهیه مشابه است، اما مرغ را باید به تکه‌های باریک و بلند تقسیم کنید و هنگام سیخ زدن آنها را رول نمایید و سپس سیخ چوبی را از میان آن به گونه‌ای رد کنید که باز نشود.

نیاز نیست برای پختن به این کباب آب اضافه کنید، زیرا در اثر حرارت سسی که به گوشت‌ها نفوذ کرده خارج می‌شود و کباب را می‌پزد.

می‌توانید سسی را که برای مزه دار کردن گوشت مرغ استفاده کردید در مقدار اندکی روغن کمی تفت دهید و در کنار جوجه کباب‌ها سرو کنید. جوجه کباب تابه ای
به همین سادگی می‌توانید بدون نیاز به برپا کردن آتش و در مدت زمانی کوتاه جوجه کباب درست کنید. از آنجا که این غذا ظاهر زیبایی دارد، برای میهمانی‌ها نیز گزینه خوبی خواهد بود. در صورتیکه قصد دارید برای میهمانی جوجه کباب تابه ای تهیه کنید، بهتر است که با برنج سرو شود. برای تزیین برنج نیز می‌توانید از زعفران، خلال پسته یا بادام استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...