تبلیغات

دستور تهیه خورش کاری هندی

خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن‌ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می‌کنید سپس مقداری ادویه جات اضافه می‌کنید و در نهایت به آن آب اضافه می‌کنید. طعم این غذا بستگی به ادویه جاتی دارد که به آن اضافه می‌کنید. اگر خورش کاری را بلد باشید تنها در عرض چند دقیقه می‌توانیدبه راحتی آن را درست کنید.

دستور تهیه خورش کاری هندی

اصول تهیه خورش کاری

برای درست کردن این خورش کافی است تنها ۳ اصل را بدانید. با دانستن این ۳ اصل می‌توانید این غذا را با سلیقه خودتان به راحتی تهیه کنید. به راحتی این مواد را با هم ترکیب کنید تا به غذایی که می‌خواهید برسید.

پیاز، سیر، زنجبیل: این ۳ مواد، پایه خورش کاری را تشکیل می‌دهند. اما بعضی از هندی‌ها سیر استفاده نمی‌کنند. هر چه بیشتر این مواد را بپزید غذا خوشمزه‌تر و پر رنگ‌تر می‌شود.

ادویه جات زیاد: برای خورش کاری باید یک قاشق بزرگ سرپر از ادویه جات را مصرف کنید.

لعاب خورش: بدنه این غذا را این مواد تشکیل می‌دهند: ماست، شیر نارگیل، آب، رب گوجه، سس فلفل یا اسفناج.

روغن را روی حرارت کم داغ کنید. هر روغنی که دوست داشته باشید می‌توانید مصرف کنید، اما بهتر است ۱ یا ۲ قاشق سوپ خوری روغن بادام زمینی، کلزا یا روغن گیاهی مصرف کنید. هندی‌ها معمولا کره حیوانی مصرف می‌کنند.

وقتی روغن داغ شد یک قاشق سوپ خوری دانه‌های معطر مثل گشنیز، زیره سبز یا خردل داخل آن بریزید تا زمانی که دانه‌ها در تاوه به این طرف و آن طرف پرتاب شوند. خورش کاری بسیار تند است بنابراین هر نوع ادویه‌ای که دوست دارید می‌توانید به آن اضافه کنید، چون قانون خاصی برای نوع ادویه ندارد.

یک عدد پیاز را خرد کنید و به آن اضافه کنید. پیاز‌ها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲ یا ۳ حبه سیر و زنجبیل را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بگذارید ۳ تا ۴ دقیقه بپزد. همینطور که می‌پزد کمی نمک به آن اضافه کنید. سیر و زنجبیل و پیاز از اصلی‌ترین مواد آشپزی هندی است.

ادویه جات را به آن اضافه کنید. خورش کاری غذایی است پر ادویه پس باید بگذارید ادویه‌ها در غذا حسابی بپزند تا طعم خوبی به غذا بدهند. ۱ قاشق سوپ خوری پودر فلفل، هل، فلفل قرمز، دارچین، زردچوبه و یا پودر کاری به روغن اضافه کنید. پس از اینکه ادویه‌ها جذب مواد شدند نصف قاشق نمک به آن اضافه کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید. ادویه جات زود می‌سوزند بنابراین اگر آب داخل مواد کم است به مقدار ۲ تا ۳ قاشق آب به آن اضافه کنید تا از سوختنش جلوگیری کنید.

فلفل تند را به مواد اضافه کنید. مواد تند هر چه بیشتر پخته شوند طعم تندی خود را بیشتر از دست می‌دهند بنابراین ۲ یا ۳ عدد فلفل را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

گوشت را اضافه کنید. گوشت فیله مرغ، میگو یا گوساله را با مقداری روغن به مواد اضافه کنید. می‌توانید سبزیجاتی مثل نخود، گل کلم، بادمجان، آناناس، گوجه یا سیب زمینی هم اضافه کنید. بهتر است قبل از اضافه کردن گوشت ابتدا آن را در یک تاوه جداگانه کمی سرخ کنید سپس به کاری اضافه کنید.

مایع (آب یا شیره نارگیل) را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا کاملا روی مواد را بپوشاند. سپس هم بزنید و درب تاوه را ببندید و شعله را کم کنید.

مواد لعاب دار را به غذا اضافه کنید. ۲ فنجان اسفناج خرد شده، ۱ فنجان ماست، نصف فنجان یا یک فنجان گوجه رنده شده یا رب گوجه، ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری سس فلفل و یک مشت بادام زمینی یا بادام. مقداری نمک اضافه کنید خوش طعم شود.

بگذارید خورش در حرارت کم بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. مدام طعم غذا را بچشید تا اگر نمک و ادویه کم داشت به آن اضافه کنید. برای غلظت بیشتر آن هم می‌توانید ماست یا گوجه رنده شده بیشتری به آن اضافه کنید.

خورش کاری را با چاشنی تخم گشنیز، ماست، آجیل خرد شده و آب لیمو سرو کنید. می‌توانید آن را تنها یا همراه برنج بخورید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...