تبلیغات

طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش، دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت.


مواد مورد نیاز دمنوش دارچین و سیب ترش

آب سیب ترش: دوسوم پیمانه چوب دارچین: ۴ تکه پودر دارچین: یک دوم ق. چ. پودر زنجبیل: یک دوم ق. چ. هل: ۷ عدد

طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش
۱٫ چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می‌رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.

سیب ترش: مناسب برای بیماری‌های عصبی معده و از بین برنده تهوع

دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون

زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز

هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز

• ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می‌شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله‌ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می‌توانید تمام دم نوش‌های گیاهی دلخواه را دم کنید.

منبع: مجله سرآشپز

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار