تبلیغات

طرز تهیه «آیس پک» پُرطرفدار

برای تهیه آیس پک خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

چندین مدل بستنی کیلویی با طعم‌های مختلف وانیلی، شکلاتی، کاراملی، موزی، توت فرنگی یا طعم مورد نظرتان، مقداری چیپس شکلات، چندین عدد آبنبات میله‌ای چند رنگ بلند، مقداری ویفر میوه ای، ژله آماده و سرد شده، مقداری خامه زده و سف شده، اسمارتیزهای رنگی، مقداری میوه که در فریزر منجمد شده‌اند مانند آناناس، کیوی، موز، نارگیل، پرتقال، توت فرنگی و یا شاه توت، مقداری آجیل مانند گردو، بادام، فندق و پسته، سس شکلات مایع.

ابتدا بنا بر سلیقه و ذائقه مهمانان خود اسکوپ‌های بستنی از طعم‌های مورد علاقه آن‌ها را جدا کرده و در ظرف بستی خوری قراردهید، می‌توانید بستی را درلیوان نیز تهیه کرده و در آن یک نی برای مصرف قراردهید.

برای اینکه بستنی شما از ماندگاری بالاتری برخوردار شود و به سرعت آب نشود بهتر است ظرف‌های بستنی را از قبل در یخچال قرار دهید تا سرد بمانند.

تهیه بستنی میکس را باید به سرعت انجام دهید تا بستنی‌ها ذوب نشوند و فرصت بیشتری برای تزئین آن داشته باشید. یک ظرف حاوی آب و یخ کنار خود قرار دهید تا اسکوپ بستنی را در آن قرار دهید تا گرم نشده و بستنی‌ها به سرعت آب نشوند.

در صورتی که دستگاه اسکوپ‌زن ندارید می‌توانید از قاشق یا یک ملاقه کوچک نیز برای جدا کردن بستنی‌ها استفاده کنید.

بستنی‌ها را در ظرف ریخته روی آن مقداری چیپس شکلات بریزید، مقدار چیپس شکلات باید به اندازه استاندارد باشد تا بتوانید سایر خوراکی‌ها را نیز به بستنی اضافه کنید.

برای خوش طعم کردن بستنی خود می‌توانید به آن تکه‌های کوچک کوکی اضافه کنید، کوکی به نوعی از کلوچه‌های کوچک گفته می‌شود که به سرعت آب نمی‌شوند، همچنین می‌توانید در لبه لیوان یا ظرف بستنی خوری یک ورق ویفر با طعم میوه قرار دهید.

برای هماهنگی بیشتر در طعم بهتر است که طعم ویفر با طعم یکی از اسکوپ‌های بستنی هماهنگ باشد.

میله‌های آبنبات رنگی هم یکی دیگر از خوراکی‌های خوشمزه و جذاب برای تزئین بستنی است.

می‌توانید میله‌ها را به صورت یکجا یا به صورت تکه تکه کنار بستنی‌ها قراردهید.

تزئین بستنی با میوه تازه علاوه بر زیبا‌تر شدن این دسر لذیذ باعث بهبود ارزش تغذیه‌ای آن نیز می‌شود، علاوه بر میوه تازه می‌توانید از میوه‌های منجمد متناسب با فصل نیز استفاده کنید تا بستنی پذیرایی خوش طعم‌تر شود.

اضافه کردن دانه‌های آجیل به بستنی هم می‌تواند طعم آن را بسیار دلچسب کند، اما قبل از اضافه کردن آن به بستنی مهمان‌ها از نداشتن آلرژی غذایی افراد به آجیل اطلاع داشته باشید.

همچنین برخی از دانه‌های آجیل، چون فندق یا بادام تلخ هستند به همین دلیل قبل از اضافه کردن مقداری از آن را با چاقو خرد کرده بچشید تا آجیل تلخ به بستنی اضافه نکنید؛ و در پایان می‌توانید با تکه‌های ژله میوه‌ای، خامه و سس شکلات بستنی خود را کاملاً آماده کنید.

می‌توانید قبل از سرو برای مهمانی بستنی آماده شده را به مدت ده دقیقه در یخچال یا فریزر قراردهید تا کاملاً خود را ببندد.

توجه داشته باشید که بستنی حاوی مقدار زیادی کالری است به همین دلیل باید به اندازه مصرف کنید، همچنین مصرف بستنی شب‌ها توصیه نمی‌شود، زیرا در زمان خواب مقدار کمی از کالری آن سوخته می‌شود و فرد با اضافه وزن مواجه خواهد شد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...