تبلیغات

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با پنیر

قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

مواد لازم
قارچ ۱ کیلوگرم
آرد ذرت به میزان لازم
نمک نصف ق. چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق. چای‌خوری
پودر سیر نصف ق. چای‌خوری
آردسوخاری نصف پیمانه
پنیر پیتزا نصف پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با پنیر

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.
قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.
تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.
قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید
آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.
قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.
مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار