تبلیغات

آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید.

مواد لازم:

آب ۸۵۰ میلی‌لیتر
مغز پسته: ۲۲۵ گرم
شیر خشک: پرچرب ۲۲۵ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
هل: با دانه‌های له شده ۲ عدد
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران نساییده: مقداری

مواد لازم جهت تزیین:

بادام پرک: ۲۵ گرم
برگ نعناع: مقداری

آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

طرز تهیه:

۱-حدود ۶۰۰ میلی‌لیتر و یا یک پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته‌ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن‌ها را جدا نمایید.

۲-پسته‌ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.

۳-شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.

۴-جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهی‌تابه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.

۵-شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.

۶-زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد، آن را با دست به صورت توپ‌هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرگ و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

توصیه سرآشپز برای تهیه دسر پسته:

به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغز‌های تازه طعم بهتری نسبت به آن‌هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده‌اند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار