تبلیغات

دستور تهیه چیلی بیف سالاد

مواد لازم برای سالاد:

فیله گوساله: ۶۷۵ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۲ عدد
قارچ شیتاکی: ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای سس

پیازچه خرد شده: ۳ عدد
سیر: ۲ عدد خرد شده
روغن ماهی: یک تا ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای: یک قاشق چای‌خوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک عدد

دستور تهیه چیلی بیف سالاد
طرز تهیه:

۱. دستگاه گریل را روی حرارت متوسط قرار داده و سپس هر طرف استیک را به‌مدت ۲ تا ۴ دقیقه بپزید.
۲. استیک را باریک بریده و درکاسه‌ای بریزید.
۳. در یک ماهی‌تابه روغن زیتون را داغ کرده و فلفل قرمز و سپس قارچ را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. بعد استیک‌ها را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
۴. برای سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در کاسه بریزید و آن را روی مخلوط استیک ریخته و به آرامی هم بزنید.
۵. برای تزئین این سالاد بهتر است یک عدد کاهو را شسته و خشک کنید و روی ظرفی بچینید. ۲ عدد خیار خرد شده و مقداری گوجه تزئینی را هم روی کاهو پخش کنید، سپس مواد استیک را روی کاهو‌ها بریزید و کمی تخم کنجد روی آن بپاشید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار