تبلیغات

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را به صورت تصویری می بینیم و دستور تهیه آن را آموزش می دهیم.

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

این جالب است که بدانید بسیاری از رستوران ها در تبریز، به صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می کنند. همچنین آذری زبانها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می کنند.

مواد لازم حلوای زنجبیلی

آرد 2 پیمانه پودر قند 1.5 پیمانه پودر گردو 100 گرم کره به اندازه لازم پودر زنجبیل 4 قاشق غذاخوری پودر هل 3 قاشق غذا خوری

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

1. آرد را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را با قاشق چوبی هم زده تا سرخ شده و تقریباً کِرم تیره شود. سپس از ماهیتابه داخل الک ریخته و آرد سرخ شده را الک می کنیم. کره و روغن را در ظرفی روی حرارت می گذاریم تا آب شود.

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

2. آرد الک شده و هل را داخل ماهیتابه اضافه می کنیم. سپس با قاشق چوبی کره و روغن را با آرد سرخ شده و هل پودر شده مخلوط می کنیم. این کار را به حدی انجام می دهیم که کاملا کره و آرد و هل با هم مخلوط شوند.

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

3. سپس پودر قند را اضافه می کنیم و با سایر مواد کاملا مخلوط می کنیم. توجه داشته باشید شعله گاز ملایم باشد. مواد مخلوط شده در این زمان باید حالت خمیری شکل پیدا کنند و این مواد نباید بیش از حد سفت یا شل باشد.

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

بعد حلوا را در پیرکس می ریزیم و به وسیله لیسک روی آن را صاف می کنیم و می گذاریم سرد شود. سپس با کمی پودر پسته و بادام روی آن تزئین می کنیم. توجه داشته باشید، حلوا به صورت مکعب یا لوزی شکل برش داده شود.

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی
نکات مهم:

– اگر علاقه داشتید می توانید، گردو را به صورت پودر شده با سایر مواد مخلوط کنید.

– میزان زنجبیل بستگی به ذائقه شما دارد، ممکن است شما دوست داشته باشید این حلوا میزان کمی مزه زنجبیل داشته باشد یا تمایل داشته باشید با تمام وجود این مزه را حس کنید. بعد از ریختن زنجبیل و مخلوط کردن با سایر مواد می توانید حلوا را مزه کنید تا در صورت نیاز زنجبیل آن را بیشتر کنید، توجه داشته باشید زمانی که حلوا داغ است مزه زنجبیل کمتر از آن چیزی است که در زمان سرد شدن حس می شود پس در مصرف زنجبیل افراط نکنید

– میزان هل هم بستگی به ذائقه شما دارد اما مصرف بیش از حد هل ممکن است حلوا را تلخ کند.

– بعد از چیدن در ظرف مورد علاقه تان حتما روی ظرف سلفون بکشید تا حلوا خشک نشود.

– برای تزئین حلوا می توانید از پودر پسته، پودر بادام و پودر قند استفاده کنید.

چرا حلوای زنجبیل بخوریم؟

حلوای زنجبیلی دارای زنجبیل و هل است و این دو ماده دارای خواص درمانی هستند. زنجبیل از انعقاد خون در سرخرگ ها و رگ های خونی و حمله قلبی جلوگیری می کند و در کاهش فشار خون موثر است و ریفلاکس و برگشت اسید معده را بهبود می بخشد. هل به کنترل ریتم ضربان قلب کمک می کند و ادویه ضد افسردگی است و به عنوان درمانی برای از بین بردن نفخ شکم و برطرف کردن تهوع و استفراغ موثر است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار