تبلیغات

خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی


خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل شهد شکر غوطه‌ورد می‌شود. یکی از تفاوت‌های این خاگینه با بسیاری از دیگر انواع خاگینه در این است که خمیر آن بافت منسجم‌تری داشته و می‌توان آن را به راحتی قالب زد و درون روغن داغ سرخ کرد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه گل نیلوفر:

آرد ۲- ۲٫۵ پیمانه

ماست نصف پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع نصف پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق. سوپ‌خوری

وانیل ¼ ق. چای‌خوری

پودر پسته برای تزیین

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

مواد لازم برای تهیه شهد خاگینه گل نیلوفر:

آب ۱٫۵ پیمانه

شکر ۱٫۵ پیمانه

زعفران دم کرده ۱ ق. مرباخوری

گلاب ۱ ق. سوپ‌خوری

آبلیمو ۱ ق. سوپ‌خوری
طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر:

۱- برای تهیه خاگینه گل نیلوفر ابتدا باید تخم مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. نیازی به همزن برقی نیست.

۲- ماست را به همراه روغن مایع به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.

۳- حالا بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده و الک کنید و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید.

۴- آرد را باید تا جایی اضافه کنید که احساس کنید خمیر شروع به جمع شدن و منسجم‌شدن کرده و می‌توان آن را دون چسبیدن به دست، با دست ورز داد. پس با دست کمی خمیر را ورز دهید.

۵- وقتی خمیر به بافت مورد نظر رسید و دیگر به دست نچسبید، آن را داخل یک نایلون قرار داده و حدود ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۶- بعد از ۳۰ دقیقه، تکه‌ای از خمیر را جدا کرده و بین دو کیسه نایلون روی سطح کار قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید تا برای قالب زدن آماده شود.

۷- برای قالب زدن خمیر خاگینه گل نیلوفر از ۳ قالب گرد یا گل در ۳ سایز مختلف استفاده کرده و خمیر را قالب بزنید.

۸- حالا با استفاده از چاقو برش‌هایی به صورت به علاوه روی خمیر بزنید، اما سعی کنید خطوط برش به مرکز گل‌ها نرسند و خمیر از هم جدا نشود.

۹- در این مرحله روغن مخصوص سرخ‌کردن را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا حسابی داغ شود و در این فاصله، گل‌برگ‌ها را با استفاده از سفیده تخم‌مرغ به هم بچسبانید به این صورت که باید با نوک انگشت، مرکز گل بزرگ‌تر را آغشته به سفیده تخم‌مرغ کنید و گل‌برگ متوسط را روی آن قرار دهید و دوباره گل‌برگ متوسط را با سفیده تخم مرغ مرطوب کنید و گل‌برگ کوچکتر را در مرکز آن قرار دهید.

۱۰- سعی کنید برش‌هایی که روی خمیر‌ها زدید به صورت مخالف روی هم قرار بگیرند.

۱۱- در نهایت خمیر را که الان به صورت یک گل سه لایه درآمده را از روی سطح کار برداشته و با نوک انگشت قسمت مرکز آن را کمی فشار دهید.

۱۲- وقتی روغن حسابی داغ شد، خمیر را داخل روغن داغ غوطه‌ور کنید

۱۳- خمیر کم‌کم شروع به جوشیدن کرده و کمی پف می‌کند و در نهایت وقتی به رنگ طلایی درآمد باید آن را از داخل روغن بیرون آورده و داخل سبد آبکش بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

۱۴- این کار را برای بقیه خمیر نیز انجام دهید و در فاصله‌ای که گل‌ها در حال خنک‌شدن هستند، با استفاده از آب، شکر، زعفران، گلاب و آبلیمو یک شهد رقیق تهیه کنید و گل‌های خنک‌شده را داخل شهد ولرم بیندازید تا شهد را به خود جذب کنند و شیرین شوند.

۱۵- در پایان، روی گل‌ها را با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...