تبلیغات

تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا را به عنوان شام سرو می‌کنید آن را با سالاد سبز و سوپ گوجه‌فرنگی همراه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر

تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی
اسفناج: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: ۲ عدد، خلالی
سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم، ورقه‌ورقه
سیر: ۲ حبه، ساطوری (اختیاری)
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۶ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

اسفناج را ۵ دقیقه در آب‌نمک جوشان بریزید، سپس آبکش کنید و بچلانید تا آب آن گرفته شود و آن را درشت ساطوری کنید.

روغن را داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی و سیر را اضافه کنید و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. اسفناج و زعفران را همراه نمک و فلفل اضافه کنید و یک‌دوم پیمانه آب‌جوش بریزید و روی شعله ملایم ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

تخم‌مرغ را یکی‌یکی شکسته و داخل تابه روی سبزی‌ها بیندازید. در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد. کمی نمک و فلفل و زعفران ساییده روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: برترین ها

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار