تبلیغات

طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم. این غذا بعلت داشتن عدس سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و البته ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

مواد لازم خورشت دال عدس

دال عدس (یک نوع عدس قرمز) ۱۵۰ گرم
روغن به میزان لازم
سیر له شده یک قاشق چای خوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک جمعاً یک قاشق سوپ خوری
برگ بو۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ، نگینی خردشده
گشنیزخرد شده یک قاشق چای خوری
طرز تهیه خورشت دال عدس

دال عدس را با نیم لیتر آب، بپزید.
در تابه‌ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.
سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.
سه دقیقه تفت داده و بعد تمام دال عدس پخته شده را اضافه کنید.
در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش ۵ دقیقه جا بیفتد.
بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید. نوش جان
میزان کالری خورشت دال عدس

این دستور خورشت دال عدس ۱۱۰ گرم کربوهیدرات، ۳۵ گرم پروتئین، ۵۰ گرم چربی و ۱۰۳۰ کیلو کالری انرژی دارد.

منبع: سلامت دات لایف

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار