تبلیغات

تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

آرد: 175 گرم پودر بادام: 50 گرم کره سرد (مکعبی خردشده): 125 گرم زرده تخم مرغ: 1 عدد شکر: 25 گرم شکر قهوه ای: 25 گرم

مواد لازم میانی:

شکر قهوه ای: 150 گرم کره نرم: 180 گرم تخم مرغ: 1 عدد زرده تخم مرغ: 1 عدد بادام خام (درشت خردشده): 50گرم پسته خام (درشت خردشده): 150 گرم زردآلو: 4 عدد نمک: 1 پنسه  تارت زردآلو و پسته

طرز تهیه:

1. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.


2. در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.

3. خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

4. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. 

5. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارت:

1. شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.

2. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

3. بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.

4. رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.

5. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار