تبلیغات

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این غذاست را معرفی کنیم. همچنین با طرز تهیه اشکنه آلبالو و اشکنه رب انار نیز آشنا خواهید شد.

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
ستاره | سرویس آشپزی - علاوه بر وعده اصلی غذا، از اشکنه به عنوان عصرانه نیز می‌توان استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه سه طعم مختلف آن را شرح داده‌ایم. ابتدا با اشکنه سیب زمینی شروع می‌کنیم و سپس با روش پخت اشکنه آلبالو و اشکنه با رب انار نیز آشنا خواهید شد.  طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا عبارتند از:

مواد لازم پیاز متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد شنبلیله 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد آرد 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم


چند نکته:

حتما از آرد گندم استفاده کنید. از شنبلیله خشک برای تهیه این غذا استفاده نمایید. در صورت تمایل می‌توانید از ۲ عدد پیاز نیز استفاده کنید.

اشکنه سیب زمینی


روش پخت اشکنه سیب زمینی پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را در یک قابلمه کاملا سرخ نمایید. اکنون زردچوبه و آرد را نیز به پیاز اضافه کنید. سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به مابقی مواد اضافه کنید تا کمی تفت داده شود. اگر سیب زمینی را تفت ندهید، هنگام جوشیدن در غذا تکه تکه می‌شود. حال شنبلیلههای خشک را نیز اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید. ۳ الی ۴ لیوان آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها بپزند. تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری بشکنید و با فلفل، نمک و مقداری از مایه اشکنه کاملا بهم بزنید تا یک دست شود. اکنون تخم مرغ‌ها را به اشکنه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند.

نکته:

در صورتی که تخم‌مرغ‌ها را مستقیم در اشکنه بشکنید، یکجا بسته می‌شوند؛ بنابراین اگر دوست دارید زرده و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط شود حتما جداگانه در ظرف دیگری اینکار را انجام دهید.

اگر تمایل ندارید تخم مرغ‌ها را مستقیما در اشکنه سیب زمینی بریزید، می‌توانید آن‌ها را آب پز کنید، سپس پوست بگیرید و در آخر به غذا اضافه کنید.

به همین سادگی و در زمانی بسیار اندک اشکنه شما آماده شده است و می‌توانید آن را سرو نمایید. برای تهیه اشکنه ساده فقط کافی است سیب زمینی را از مواد اولیه حذف کنید و مابقی مراحل را به همان ترتیب یاد شده انجام دهید.

 اشکنه سیب زمینی طرز تهیه اشکنه آلبالو مواد لازم برای تهیه این نوع اشکنه به شرح زیر است. مواد لازم پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 4 عدد آلبالو 500 گرم شنبلیله 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه  به میزان لازم روغن به میزان لازم
روش پخت اشکنه آلبالو ابتدا باید هسته آلبالوها را جدا کنید.

تمام مراحل همانند اشکنه سیب زمینی است، اما سیب زمینی را حذف نمایید.

نزدیک آماده شدن اشکنه که رسید، آلبالو‌ها را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا بپزند.

اشکنه آلبالو آماده شده است و می‌توانید آن را سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی شکر نیز به غذا اضافه کنید تا طعم ترشی آن متعادل شود.

طرز تهیه اشکنه رب انار

اشکنه رب انار


مواد لازم و روش پخت اشکنه با رب انار مواد مورد نیاز برای تهیه این نوع اشکنه، مشابه اشکنه سیب زمینی است با این تفاوت که در آن سیب زمینی نمی‌ریزیم. در آخر کار کمی رب انار یا آب انار به این غذا اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا یکی دو جوش بزند، سپس همانطور که گفته شد تخم مرغ‌ها در ظرف دیگری بشکنید و کاملا بهم بزنید. در ادامه تخم مرغ‌ها را به اشکنه اضافه کرده و صبر کنید تا سفت شود. اگر طعم ترشی غذا زیاد شد، می‌توانید مقدار اندکی شکر به آن اضافه کنید تا ترشی زیاد غذا گرفته شود. دو پیشنهاد خوشمزه در مورد پخت اشکنه
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن اشکنه با گوجه سبز (آلوچه): اگر طعم ترش را دوست دارید، می‌توانید این غذا را با گوجه سبز یا آلوچه نیز آماده کنید. برای این منظور به ۵۰۰ گرم گوجه سبز احتیاج دارید. ابتدا اشکنه ساده را آماده کنید و پیش از آنکه تخم مرغ‌ها را اضافه نمایید، گوجه سبز‌ها را که هسته آن‌ها را جدا کرد‌ه‌اید به غذا اضافه کنید. پس از آنکه گوجه سبز‌ها پخته شدند، تخم مرغ‌ها را به غذا بیفزایید. اشکنه گوجه سبز بسیار ترش است، از اینرو توصیه می‌شود مقداری شکر به غذا اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.
اشکنه با کشک

اشکنه با کشک یا سرکه: بعد از پخت اشکنه ساده یا اشکنه سیب زمینی برای طعم دادن به آن می‌توانید مقداری سرکه نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید یک جوش با سرکه بخورد تا تخم مرغ ها ترشی سرکه را به خود جذب کنند. یا می‌توانید به جای سرکه مقدار کمی کشک به غذا بیفزایید؛ به این صورت که قبل از اضافه کردن تخم مرغ‌های آب پز شده، مقداری کشک اضافه کنید و بعد از آنکه غذا یکی دو جوش زد، تخم مرغ‌ها را اضافه نمایید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...