تبلیغات

طرز تهیه کوکو کدو سبز

کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این رسپی کوکو کدو سبز را به صورتی تهیه کرده ایم که طعم فوق العاده خوشمزه‌ای دارد. با مواد لازمی که در این دستور قرار گرفته است می‌توانید برای ۲ تا ۳ نفر کوکوی کدو سبز تهیه نمایید.


مواد لازم کوکو کدو سبز
کدو سبز ۲ عدد
پیازچه ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید نصف لیوان
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه

طرز تهیه کوکو کدو سبز

ابتدا کدو‌های سبز را خوب بشویید و خشک کنید سپس آن‌ها را با رنده ریز، رنده کنید. توجه داشته باشید که نیاز نیست پوست کدو‌ها را بگیرید. پس از رنده کردن کدو‌ها مقداری نمک رویشان بپاشید تا آب موجود در کدو‌های رنده شده خارج شود.

بعد از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه که آب کدو‌ها خارج شد آن‌ها را بفشارید تا آبشان کامل خارج شود. حالا کدو‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید سپس آرد سفید، بکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حالا پیازچه‌ها را ساطوری خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

حالا تخم مرغ‌ها را یک به یک در ظرفی جداگانه می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند سپس تخم مرغ‌ها را نیز به مایه کوکو اضافه می‌کنیم و مواد کوکو را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شود.

مایه کوکو را می‌توانید به صورت یکجا مانند کوکو سبزی سرخ کنید. همچینین می‌توانید این کوکو را مانند کوکو سیب زمینی به صورت قطعات کوچک سرخ کنید. برای سرخ کردن کوکو‌ها یک تابه مناسب روی حرارات قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مانند کوکو سیب زمینی مقداری از مایه کوکو برمیداریم و در دست به صورت دایره شکلش می‌دهیم و کمی صافش می‌کنیم و داخل تابه می‌اندازیم تا سرخ شود. بعد از اینکه سمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا بر می‌گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

به این ترتیب تمام کوکو‌ها را سرخ می‌کنیم. می‌توانیم برای قالب کوکو‌ها از نان باگت یا نان تست هم استفاده کنیم. به صورتی که نان باگت را مانند قالب برش می‌زنیم و داخل تابه می‌گذازیم سپس مقداری از مایه کوکو داخلش می‌ریزیم و سرخش می‌کنیم.

کدو سبز یک از انواع کدو‌های تابستانی است. جالب است بدانید که کدو سبز می‌تواند ...


نکات تهیه کوکوی کدو سبز


پف کردن کوکوی کدو سبز

برای اینکه کوکوی کدو سبز شما به اندازه کافی پف کند و حالت پفکی داشته باشد باید تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از اینکه تخم مرغ‌ها را خوب هم زدید باید آنرا به مایه کوکو اضافه کنید.


باز شدن کوکو کدو سبز

برای اینکه مایه کوکو سبز شما هنگام سرخ کردن از هم باز نشود باید نکاتی را رعایت کنید. هنگام رنده کردن کدو سبز حتما آب اضافی آنرا بگیرید تا باعث باز شدن کوکو نشود. ضمنا پیازچه را هم که خرد کردید سعی کنید اگر آب اضافی دارد آنرا هم بگیرید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار