تبلیغات

چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

جوجه کباب دودی

همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا فلفل تند چیلی هم کمک بگیرید و آن‌ها را نیز کباب کنید و دودشان را به مرغ‌ها بدهید.

استیک پر ادویه

استیک‌های ضخیم برای مزه دار شدن به سس و چاشنی زیادی نیاز دارد؛ بنابراین با دست و دلبازی به تکه‌های گوشت نمک، فلفل و ادویه دلخواه بزنید و سپس روی زغال بگذارید.

گوجه فرنگی کبابی آبدار

تنها راه برای کباب کردن گوجه فرنگی به طوری که آب خود را از دست ندهد، پیچیدن در فویل است. مزه‌های لازم همچون نمک را به گوجه فرنگی بزنید و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به آن اضافه و آن را با نان تست یا در کنار غذا میل کنید.

دنده کباب با سس سیب

دنده کباب را باید با حرارت کم و بسیار آهسته پخت. ابتدا گوشت را با سس شیرین و چسبناک سیب در فر بپزید و سپس روی آتش کباب کنید.
برای تهیه سس سیب باید ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای را با چهار قاشق چایخوری پودر سیر و نمک، پودر چیلی، فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری پودر جعفری خشک، فلفل هندی، دارچین و فلفل سفید مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این ادویه را در یک کاسه بزرگ بریزید و نصف پیمانه سرکه سیب، ¼ پیمانه ژله سیب، ¼ پیمانه عسل و ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تکه‌های دنده کباب را داخل این مواد فرو کنید و سپس در سینی فر بچینید. سپس باقی مانده سس را روی آن‌ها بریزید و گوشت را به مدت دو ساعت در فر بپزید. نیم ساعت دیگر هم فویل روی گوشت بپیچید و دوباره بپزید.

چنجه

برای اینکه چنجه بسیار ترد و به اصطلاح در دهان آب شود، آن را ساعتی در آب پیاز بخوابانید.

استیک فلفلی

همان طور که گفتیم، استیک را باید با حرارت کم و مدت زیاد بپزید. در غیر این صورت روی آن می‌سوزد و مغزش خام می‌ماند.

مارچوبه دودی

مارچوبه‌های را داخل مایونز و نمک و فلفل بخوابانید تا هنگام کباب شدن خیلی نرم و ترد شوند.

ماهی سالمون کبابی

برای اینکه به ماهی سالمون طعم و مزه خوبی بدهید می‌توانید در دقیقه‌های آخر پخت، سس ترکیبی خردل (۱/۴ پیمانه)، ترب کوهی (۱/۴ پیمانه پوره ترب) و عسل (دو قاشق غذاخوری) روی آن بمالید.

سبزیجات با سس گردو

به جای اینکه گردو را داخل فر برشته کنید، آن را روی زغال برشته کنید. برای این منظور، یک پیمانه گردو را داخل فویل بپیچید و روی آتش کبابی کنید. سبزیجاتی همچون کدو، مارچوبه، قارچ صدفی یا ... را کبابی کنید. برای تهیه سس گردو نیز آن را در غذاساز به همراه یک عدد پیازچه کوچک، آویشن، نصف قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده، نصف پیمانه روغن زیتون و نمک و فلفل پوره کنید و روی سبزیجات کبابی بریزید.

ماهی قزل آلا با سس مایونز-کیپر-لیمو

در سس مایونز کمی کیپر و آب لیموترش بریزید و ماهی بدون استخوان با گوشت سفید همچون قزل آلا را درون آن بخوابانید و با همان سس روی زغال بگذارید تا کبابی شود. ماهی را آبدار از روی آتش بردارید و با نمک و فلفل زیاد میل کنید.

میگوی کبابی

برای کباب کردن میگو به جای استفاده از سیخ‌های فلزی یا چوبی، از ترکه‌های گیاهانی همچون رزماری استفاده کنید تا روی آتش طعم خود را به میگو پس بدهد.

لقمه کباب با طعم فلفل و کاکائو

برای اینکه گوشت کاملا رنگ قهوه‌ای به خود بگیرد می‌توانید کاکائو به آن بزنید. ابتدا در یک کاسه بزرگ، آب را با فلفل قرمز و ۱.۵ قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و هم بزنید و تکه‌های گوشت را داخل آن و یک ساعت کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، یک قاشق غذاخوری کاکائو، یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای و یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی و نمک مخلوط کنید.
هنگام کباب کردن، روغن زیتون روی گوشت بمالید و سپس از سس کاکائو روی آن بمالید و کباب کنید.

ران مرغ با طعم سیر و رازیانه

برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، ۱.۵ قاشق غذاخوری سیر رنده شده، ۱.۵ قاشق چایخوری تخم رازیانه، ۴/۳ قاشق چایخوری آویشن و ۴/۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیار‌های داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و ۴ ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید.

استیک راسته با سبزیجات

گوشت را با نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا حسابی مغز پخت شود. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ، نصف پیمانه روغن زیتون، دو قاشق غذاخوری آبلیمو، یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز و یک قاشق غذاخوری خردل را با هم مخلوط کنید. سبزیجاتی همچون کدو سبز، پیاز، فلفل دلمه‌ای قرمز، قارچ، مارچوبه و پیازچه را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید. آن‌ها را در تابه با حرارت زیاد سرخ کنید.

سوسیس کبابی

پیش از اینکه سوسیس را کباب کنید روی آن شیار‌هایی ایجاد کنید تا هم مغزپخت شود و هم روغن اضافه خود را پس دهد.

ماهی در برگ مو

برگ مو فقط برای دلمه استفاده نمی‌شود. می‌توانید آن را دور فیله ماهی نیز بپیچید و میل کنید. از برگ انجیر، موز و بامبو هم می‌توانید استفاده کنید. وقتی ماهی مزه دار شده را دور برگ مو می‌پیچید و کباب می‌کنید، گوشت ماهی آب نمی‌شود و نمی‌ریزد.

سالسای قرمز و آناناس

این سس برای استیک بیسار عالی است. گوشت را داخل این سس استراحت دهید و سپس کباب کنید. برای تهیه آن به یک عدد پیاز کوچک، ۲۳۰ گرم گوجه فرنگی، دو حبه سیر پوست کنده، ۲۳۰ گرم آناناس تازه، یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، یک عدد فلفل قرمز، ۱۲ برگ نعنا و دو قاشق غذاخوری آب لیمو نیاز دارید. همه سبزیجات را به سیخ بکشید، روغن بزنید و کباب کنید. پس از سرد شدن همه آن‌ها را با باقی مواد داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.

برگر آبدار تگزاسی

سی ثانیه پیش از اینکه همبرگر را کباب کنید آن را داخل آب سرد قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...