طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش

تبلیغات

طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش

سوپ شیر و خامه نوعی پیش غذای معروف است که اغلب در میهمانی ها و مراسم رسمی سرو می شود. این سوپ به روش های مختلفی با ترکیب انواعی از مواد غذایی درست می شود که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ شیر و خامه با قارچ، با جوپرک و با سیب‌زمینی آشنا می‌شوید.

سوپ شیر و خامه مجلسی
ستاره |
سرویس آشپزی -
سوپ شیر و خامه یکی از انواع سوپ سفید است که در حقیقت با جوشاندن ترکیبی از گوشت و سبزیجات با یکدیگر و رساندن آن‌ها به یک غلظت مطلوب، تهیه می‌شود. برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن، از عصاره تهیه شده در خانه به عنوان مایه اصلی سوپ استفاده می‌شود. در واقع از  عصاره گوشت خانگی و سبزیجات باقی مانده، می‌توان در تهیه سوپ استفاده کرد. عصاره را می‌توان در مقادیر کم منجمد کرد و در فرصت مناسب برای تهیه سوپ مجددا استفاده کرد. استفاده از عصاره‌های آماده به جای تازه، در صورت نداشتن وقت کافی می‌تواند جایگزین خوبی باشد، ولی در نظر داشته باشید که این بسته‌ها چاشنی زیادی دارند یا حتی خیلی شور هستند و به راحتی می‌توانند طعم غذا را تحت تاثیر قرار دهند.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

۱. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با قارچ مواد لازم شیر 1 لیتر خامه 1/2 پیمانه قارچ 1 فنجان کره 1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری فلفل سفید 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه: شیر را در قابلمه بریزید.

افزودن شیر به قابلمه

پیاز خرد شده را به شیر اضافه کنید.

افزودن پیاز

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

جوشیدن شیر و پیاز

کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید.

ذوب کردن کره

آرد را کم کم به کره اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

افزودن آرد به کره

یک فنجان از مخلوط شیر داغ را به تدریج به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشود.

افزودن شیر داغ به مخلوط آرد و کره

به هم زدن ادامه دهید تا سسی غلیظ حاصل شود.

غلیظ شدن سس

سس حاصل را به شیر باقی‌مانده در قابلمه اضافه کنید.

افزودن سس به شیر باقیمانده در قابلمه

خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مخلوط کردن مواد

قارچ ورقه شده را به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا سوپ بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

افزودن قارچ

سوپ را در ظرف سرو بکشید و به صورت داغ نوش جان کنید.  سوپ شیر و خامه و قارچ ۲. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با جوپرک مواد لازم شیر 1 لیتر خامه 100 میلی لیتر جوپرک 100 گرم هویج متوسط 1 عدد سینه مرغ 1 عدد عصاره مرغ 2 پیمانه کره 50 گرم آرد سفید 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه: مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و کمی نمک و زردچوبه روی حرارت ملایم قرار دهید. ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و فرصت دهید تا بپزد. جو را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و با ۲ پیمانه آب به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه بپزید. هویج را نگینی خرد کنید و همراه با آب مرغ به جو اضافه کنید. کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را به کره اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر کند. شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. به هم زدن ادامه دهید تا سسی غلیظ حاصل شود، سپس سس را به قابلمه اضافه کنید. مرغ پخته را ریش ریش کرده و به قابلمه اضافه کنید. خامه، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. اگر سوپ سفت است، کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید و فرصت دهید تا سوپ روی حرارت ملایم جا بیفتد. در این فاصله مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از این که سوپ شیر و خامه جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید. سوپ شیر و خامه و جو پرک ۳. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با سیب زمینی مواد لازم شیر 6 پیمانه خامه 1/2 پیمانه جعفری 250 گرم سیب زمینی 2 عدد ساقه کرفس 2 عدد نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
دستور تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید، پوست بگیرید و رنده کنید. ساقه کرفس را خرد کرده و بپزید تا نرم شود. جعفری را خرد کنید و سپس همراه با کرفس، سیب زمینی، شیر و خامه در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند. مایه‌ حاصل را در قابلمه بریزید. نمک، فلفل و ادویه به ان اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد. سوپ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید. سوپ شیر و خامه و سیب زمینی
نکات مهم و اصولی در تهیه سوپ شیر و خامه در صورت تمایل به استفاده از آبلیمو در سوپ، آبلیمو را موقع سرو اضافه کنید. به هیچ وجه در حین طبخ آبلیمو را به سوپ اضافه نکنید، چون خامه‌ موجود در آن می‌برد. در صورت تمایل می‌توانید کمی ذرت پخته (کنسرو ذرت) نیز به سوپ اصافه کنید. سوپ شیر و خامه را در حین پختن مرتب هم بزنید، زیرا شیر خیلی زود ته می‌گیرد. 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار