روش تهیه‌ی سالاد رنگی با پاستا فوزیلی رنگی

تبلیغات

روش تهیه‌ی سالاد رنگی با پاستا فوزیلی رنگی

مواد اولیه:
پاستا فوزیلی رنگی: ۱ پیمانه
خیار (نگینی خردشده) ۲ عدد
کرفس (خردشده): یک دوم پیمانه
زیتون سیاه (حلقه‌ای شده): یک دوم پیمانه
تربچه (حلقه‌ای خرد شده): ۱۵۰ گرم
پیاز (خلالی شده): یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر سیر: ۱پنسه
گوجه فرنگی (نگینی خردشده) ۲ عدد
پنیر چدار (خردشده) یک دوم پیمانه
سبزی خشک معطر: ۱ ق. چ. سرکه سفید: ۲ ق. سروغن
زیتون: ۲ ق. س.


روش تهیه:
پاستا را درون قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک بریزید. بعد حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.

درون ظرف درداری خیار (از قبل با پوست نگینی خردشده)، کرفس، زیتون، تربچه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس در آن را گذشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

گوجه فرنگی (از قبل فیله و نگینی شده)، پنیر و پاستا را به مخلوط خیار افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سبزی معطر خشک (شامل ریحان یا آویشن و یا رزماری) را پودر کرده، سپس با سرکه (یا آب لیموترش) و روغن زیتون داخل کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

بعد آن را به مخلوط مواد بیفزایید. مواد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس سرو کنید.

منبع: پرشین وی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار