طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

تبلیغات

طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

کتلت سالمون یونانی

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
• زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• یک عدد لیموترش
• ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان سالمون
• یک عدد تخم‌مرغ
• دو عدد پیازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری برگ‌های تازه آویشن
• نصف یک عدد نان ساندویچی سفید
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نصف پیمانه ماست یونانی کم‌چرب
• نصف پیمانه خیار خرد شده
• ۴ عد نان همبرگر
• ۴ عدد برگ تازه کاهو
• آویشن تازه

طرز تهیه

۱. پوست لیموترش را رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری بگیرید و آن را نیز کنار بگذارید.

۲. در غذاساز، سالمون، تخم‌مرغ، پیازچه، یک قاشق غذاخوری آویشن، نیمی از پوست لیموترش، ورقه‌های نان سفید، ¼ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط به دست آمده را در دست به شکل ۴ عدد برگر شکل دهید که ضخامت زیادی هم نداشته باشد. آن‌ها را درون بشقاب بچینید. روی آن‌ها پلاستیک بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

۳. در یک کاسه کوچک، ماست، خیار و باقی‌مانده پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ¼ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آن‌ها را نیز در یخچال بگذارید تا خنک بمانند.

۴. برای کباب کردن برگر سالمون، کباب‌پز را با شغله متوسط روشن کنید. برگر‌ها را روی توری آن بچینید و ۵ دقیقه گریل کنید تا رنگ آن‌ها عوض شود. سپس در کباب‌پز را ببندید و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه آن‌ها را بپزید تا کاملا مغزپخت شوند.

۵. سالمون‌ها را درون نان همبرگر قرار دهید. روی آن برگ کاهو بگذارید و به همراه ماست و خیار آماده شده سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار