طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

تبلیغات

طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز می‌توان استفاده کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این کیک با تزیین ژله را معرفی کنیم.

چیز کیک ساده ستاره | سرویس آشپزی - در چند سال اخیر چیز کیک ساده محبوبیت زیادی در کشورمان به دست آورده است. برای تهیه اغلب چیز کیک‌ها به فر نیازی نیست و تنها باید برای چند ساعت آن‌ها را در یخچال قرار داد. شیوه‌های متفاوتی برای تهیه این دسر وجود دارد. از آنجا که پایه این دسر از بیسکویت است، باید بافت ترد و سفتی داشته باشد، بنابراین سعی کنید مراحلی را که در ادامه ذکر می‌شود، به طور دقیق پیش بروید تا دسری خوشمزه و لذیذ تهیه کنید. مواد اولیه برای تهیه چیز کیک ساده مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این دسر را در ادامه مشاهده می‌کنید. مواد لازم بیسکویت پتی بور ساده 250 گرم مغز بادام 100 گرم کره 100 گرم پنیر ماسکارپونه 400 گرم شیر عسل 3 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری خامه شیرین شده یا خامه قنادی زده شده 300 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخووری سرخالی


چند نکته:

می‌توانید از بیسکویت پتی بور کاکائویی یا هر بیسکویت دیگری نیز استفاده کنید. در صورت استفاده از پتی بور کاکائوی، لایه بیسکویتی این کیک رنگ زیباتری خواهد داشت. به جای پنیر ماسکارپونه می‌توانید از پنیر خامه‌ای لبنه نیز استفاده نمایید. طرز تهیه چیز کیک ساده

طرز تهیه چیز کیک ساده

ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کنید و در آسیاب بریزید تا کاملا پودر شود.

مغز بادام را در آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید. بیسکویت و مغر بادام آسیاب شده را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را از حدود نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، اما آب نشده باشد. اکنون کره را با بیسکویت و مغز بادام مخلوط کنید و آنقدر به هم بزنید تا مانند خمیر یک دست شود. یک قالب کمربندی با سایز مناسب، ترجیحا با قطر ۲۰ سانتیمتر را باز کنید و یک کیسه فریزر کف آن بیندازید، اکنون خمیر را روی آن پهن کنید. قالب را ببندید و با دست یا قاشق کاملا صاف کنید و کمی فشار دهید تا بافت آن منسجم شود. چون این خمیر بافت منسجمی دارد در این مرحله احتیاجی به یخچال نیست و آن را در محیط خنکی بگذارید تا مواد میانی چیز کیک ساده را آماده کنید.

تهیه کیک چیز کیک

خمیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و کاملا بهم بزنید تا کاملا یک دست شود.

سپس شیر عسل و عسل را به پنیر اضافه و مخلوط کنید تا یک دست گردد.


ترکیب عسل و پنیر ماسکارپونه اکنون در ظرف دیگری نصف لیوان آب بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید. یک قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید و مقداری آب درون آن بریزید، زمانی که به جوش آمد ظرف حاوی ژلاتین را روی درب قابلمه قرار دهید تا پودر ژلاتین حل و شفاف شود. سپس ژلاتین را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود. در صورتی که ژلاتین داغ را به سایر مواد اضافه کنید، فرم خود را از دست خواهند داد، بنابراین به این موضوع کاملا توجه داشته باشید.

اکنون مخلوط پنیر و... را با هم بزنید و کم کم ژلاتین را نیز اضافه کنید. حدود یک دقیقه کفایت می‌کند. حال این مخلوط خمیری را روی لایه بیسکویتی بریزید و کاملا صاف کنید.


طرز تهیه چیز کیک ساده پوست پرتقال را بگیرید و به فرم و شکل دلخواه روی لایه پنیری چیزکیک بچینید. اکنون چیز کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پودر ژله را در ظرفی بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا پودرژله کاملا حل شود. سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید. بهم میزینم تا حرارت آن از بین برود. کیک را از یخچال خارج کنید و ژله را روی آن بریزید، سپس به سرعت در یخچال قرار دهید. زمانی که لایه ژله‌ای چیز کیک ساده بسته شد، کیک را از یخچال خارج کنید.

ابتدا با یک چاقو میوه خوری لبه‌های ژله را از دیواره قالب جدا کنید و سپس قالب را باز کنید.

اکنون چیز کیک را به راحتی از روی کیسه فریزی که کف قالب قرار داده بودید، بردارید و در ظرف مناسب برای سرو قرار دهید.

چند نکته:

برای آنکه پودر ژله در آب جوش کاملا حل شود، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس ظرف حاوی پودر ژله و آب جوش را روی آن قرار دهید و کاملا بهم بزنید تا تمام ذرات ژله در آن حل شود و سپس آب سرد را به آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که ژله داغ را روی لایه پنیری چیز کیک نریزید و ابتدا اندکی صبر کنید تا ژله از حرارت بیفتند. چیز کیک ساده چیز کیک ساده با تزیین ژله، ظاهر بسیار زیبایی دارد، زیرا هر کدام از لایه‌های آن به یک رنگ است. این چیز کیک دسری مناسب و خوشمزه است. همچنین می‌توانید آن را به عنوان عصرانه با چایی، قهوه ترک یا قهوه اسپرسو نیز سرو کنید. کودکان نیز این کیک را بسیار دوست خواهند داشت. می‌توانید از ژله‌ای که آن‌ها دوست دارند برای لایه آخر استفاده کنید تا با میل و رغبت بیشتری این دسر را میل کنند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار