پاستای فاهیتا

تبلیغات

پاستای فاهیتا

مواد لازم:

پاستا پنه       250 گرم      فیله مرغ           400عدد       فلفل دلمه ای رنگی      2 عدد

شیر              1 فنجان       آب مرغ             2 فنجان        قارچ                         100 گرم

پیاز              2 عدد           گوجه گیلاسی    150 گرم       ادویه فاهیتا              2 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را تفت داده و فیله مرغ خرد شده را هم تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه را هم اضافه میکنیم. باید حرارت را کم کنیم تا مرغ بپزد.

در قابلمه ای شیر و آب مرغ و گوجه گیلاسی و پاستا را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا پاستا بپزد و آب هم کم شده و غلیظ شود. اگر غلیظ شد ولی هنوز پاستا پخته نشده میتوانید کمی شیر یا آب مرغ اضافه کنید تا پاستا پخته شود.

در نهایت همه مواد را مخلوط کرده و میتوانیم کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید. 

نکته: ادویه فاهیتا شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره، پود پیاز و پودر جعفری میباشد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار